top of page

Merche Ochoa

Artista de Circ

Formadora

Directora

Guanyadora del Premi Nacional de CIrc 2014

De La Rioja, establerta a Barcelona des del 89 on desenvolupa la seva trajectòria professional com a pallassa, directora i pedagoga.


Llicenciada en Art Drámatico en la EAD de la Rioja, es forma com clown amb Berty tovias, Eric de Bont, Jango Edwars, Jonhny Melville i PhilipeGaulier entre altres.

Com a Pedagoga exerceix des del 93 en escoles de teatre de Barcelona com Estudis de Teatre Berty Tovias, Estudis Escenics el Timbal, Teatre estudio Victor Hernando, i en el marc de diversos festivals: Festival Internacional de Pallasses d'Andorra, Festival Internacional de Comicidade Femenina a Rio de Janeiro (Brasil) i el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà

Merche Ochoa imparteix tallers de reciclatge i aprofundiment per a professionals a Colòmbia ,Suïssa, Itàlia i bona part de la geografia de l'espanyola 

Col·laboradora de PsFcom com a pedagoga i pallassa a Guinea Equatorial, Nicaragua i Jordània. 

Com a pallassa treballa en les companyies “Trio per Nassos”, “Papillon’sClown’s”, “The Village Idiots”, “StarTres”. Actualment forma part de “Merche 8A: Cia.” companyia de pallasses. 

Ha dirigit a pallassos i gent de circ com Caroline Dream, Panettone Brothers, Les Pituister, El Somriure, Cirquet Confetti, Tiritirantes i a molts altres en combinats de circ i cabarets. 

En el 2011, Merche Ochoa, funda el projecte de formació regular en Clown “El Rinclowncito” i en el 2014 és guardonada amb “Premi Nacional de Circ”

MERCHE1.jpg

Merche Ochoa

Abril del 2018

Preu: 75€

bottom of page