top of page

Les produccions de l'Excèntrica

L'activitat de l'Excèntrica ha generat la trobada de les sinergies de diferents professionals de l'escena, provocant la creació d'un seguit d'espectacles que tenen en comú el gust per un teatre artesanal i sobri que és també un punt de trobada de diferents disciplines escèniques. Inevitablement, doncs, l'Excèntrica havia d'esdevenir un espai de creació i gestió d'espectacles amb recorregut a sales com el teatre Romea, el Teatre Regina o el teatre El maldà; i amb presència a festivals com el Festival RBLS, el Festival Passatge Insòlit o el Festival Píndoles

 

El primer espectacle creat a l'Excèntrica, Canta'm un conte, va ser tot un èxit: amb més de cent funcions arreu de Catalunya i havent fet temporada a teatres com el Romea i el Regina, es va convertir en la primera producció de l'Èxcéntrica. Des d'aleshores, s'ha configurat un equip tècnic i artístic que persegueix al llarg de totes les produccions un matéix objectiu: fer un teatre intel·ligent, emocionant i dirigit al públic de nostre temps.

Actualment, l'Excèntrica treballa, juntament amb el teatre El Maldà, en una nova versió de Peter Pan, inspirada en la versió teatral estrenada el 1904 a Londres.   

  


  • Black Instagram Icon
bottom of page