top of page
l'X2.jpg

L'Excèntrica

A més d'un espai especialment dissenyat per a la pràctica de les arts escèniques, l'Excèntrica és un projecte al voltant de la formació i de la creació teatral que neix a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Al punt de partida d'aquest projecte hi ha una concepció integradora de les arts escèniques, entenent el teatre com una disciplina de disciplines i de tècniques que interactuen i s'arrelen les unes en les altres.
 

És així que l'Excèntrica s'ha consolidat com a centre de formació teatral de referència a l'àrea metropolitana de Barcelona, amb una visió multidisciplinària del fet teatral, coordinat per un equip de professors íntegrament constituït per professionals en actiu del món del teatre.

 

És aquesta interacció directa entre professionals a un mateix espai el que ha provocat que, en paral·lel, l'Excèntrica encetés tota una línia al voltant de la creació escènica, de la producció d'espectacles. Un exemple són Tragicomedia, de Federico García Lorca, estrenat al festival RBLS, i Lovely Precios Dream, que ha fet temporada al teatre El Maldà; o Duel, obra guanyadora del Festival Píndoles i que ha fet gira a teatres com la Sala Flyhard o el Teatre Tantarantana.

 

bottom of page