top of page

Workshop

Pau Aran

Juliol

Dissabte 21, de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 20:00

Diumenge 22, de 9:00 a 14:00 

 

Creació i recerca de moviment

Cada cos té el seu propi llenguatge, únic i perfecte. La nostra eina de treball deu ser poderosa i sensible a cada moment. Amb aquestes premisses, treballarem mitjançant el joc i el plaer, amb exercicis de tècnica, composició, improvisació i narrativa corporal. Obrirem l'espai al diàleg amb un mateix i amb els altres. Connectarem amb una expressió personal autèntica i millorarem la qualitat del moviment. Aconseguirem major consciència dels nostres límits per poder superar-los. El resultat del treball ens ajudarà a tenir un pensament obert i autònom, capaç d'adaptar-se a un procés creatiu.

Proposo un espai pel procés creatiu, el contacte amb un mateix, la sensibilitat i l'expressió, sense pretensions ni judicis, on tot és possible"

 

Biografia

Des de fa 12 anys, Pau Aran forma part de l'ensemble del "Tanztheatre Wuppertal-Pina Bausch" a Wuppertal, Alemània. La seva trajectòria professional passa de la dansa esportiva a Barcelona, fins a la dansa acadèmica, clàssica i contemporània a Madrid, París i Alemanya. Actualment desenvolupa diferents projectes artístics independents i col·labora com a docent a diverses institucions i centres dedicats a la Dansa i les arts escèniques.

bottom of page