top of page

Metodologia

L'Excèntrica és un centre de formació on tothom pot trobar un pla que s'ajusti a les seves necessitats. Oferim diferents modalitats formatives per adults, joves i infants, i proposem una formació flexible i dinàmica per a futurs professionals, per a professionals que es vulguin especialitzar i reciclar, i per a persones que simplement no volen deixar d'aprendre i es volen introduir en el món del teatre.

Els nostres estudis s'estructuren en cicles que culminen en companyies de teatre d'alumnes i grups de treballs dirigits. Aquests cicles de cursos regulars, a més, s'amplien amb tot un seguit de cursos complementaris i especialitzats (circ, dansa contemporània, esgrima, teatre musical) per tal que l'alumnat completi i enriqueixi el seu itinerari. D'altra banda, els nostres alumnes tenen accés a tot un seguit de tallers i activitats culturals, en molts casos gratuïtes, que formen també part del pla d'estudis i ajuden a enriquir la formació dels nostres alumnes:

-Cicle de cinema mut amb música en directe

-Cicle Mestres convidats

-Circ de Nadal

-Festival Passatge Insòlit

-Quinzena de dansa

Així doncs, la línia de la formació teatral culmina amb les nostres dues companyies d'alumnes: la Companyia Catàstrofe (rep aquest nom d'una de les peces breus de Samuel Beckett) per aquells alumnes que han culminat el cicle formatiu i la Companyia Jove de Teatre, especialment dissenyada per a alumnes i exalumnes de L'Excèntrica pels quals el seu futur passa per fer estudis superiors de teatre i dedicar-s'hi. 

 

Un altre dels nostres objectius és la representació i la pràctica sobre l'escenari de les nocions apreses durant el curs. És per això que comptem amb la complicitat de diferents sales teatrals a la ciutat, a banda del nostre propi espai, on poder dur a terme diferents actuacions en diferents formats al llarg del curs.

Finalment, una línia de workshops per a professionals, amb professors com Andrés Corchero i Sol Picó, i diferents cicles de tallers especialitzats, acaben de completar la nostra oferta formativa.

Tots els nostres cursos s’imparteixen al nostre nou espai especialment dissenyat per a la pràctica de les arts escèniques, a Santa Coloma de Gramenet. 

19575106_1938897116377210_18409286960967
bottom of page