Metodologia

Teatre Musical
Teatre Musical

press to zoom
Workshop amb Sol Picó
Workshop amb Sol Picó

press to zoom
Dansa contemporània
Dansa contemporània

press to zoom
Teatre Musical
Teatre Musical

press to zoom
1/11

L'Excèntrica és un centre de formació on tothom pot trobar un pla que s'ajusti a les seves necessitats. Oferim diferents modalitats formatives per adults, joves i infants, i proposem una formació flexible i dinàmica per a futurs professionals, per a professionals que es vulguin especialitzar i reciclar, i per a persones que simplement no volen deixar d'aprendre i es volen introduir en el món del teatre.

Els nostres estudis s'estructuren en cicles que culminen en companyies de teatre d'alumnes i grups de treballs dirigits. Aquests cicles de cursos regulars, a més, s'amplien amb tot un seguit de cursos complementaris i especialitzats (circ, dansa contemporània, esgrima, teatre musical) per tal que l'alumnat completi i enriqueixi el seu itinerari. D'altra banda, els nostres alumnes tenen accés a tot un seguit de tallers i activitats culturals, en molts casos gratuïtes, que formen també part del pla d'estudis i ajuden a enriquir la formació dels nostres alumnes:

-Cicle de cinema mut amb música en directe

-Cicle Mestres convidats

-Circ de Nadal

-Festival Passatge Insòlit

-Quinzena de dansa

Així doncs, la línia de la formació teatral culmina amb les nostres dues companyies d'alumnes: la Companyia Catàstrofe (rep aquest nom d'una de les peces breus de Samuel Beckett) per aquells alumnes que han culminat el cicle formatiu i la Companyia Jove de Teatre, especialment dissenyada per a alumnes i exalumnes de L'Excèntrica pels quals el seu futur passa per fer estudis superiors de teatre i dedicar-s'hi. 

 

Un altre dels nostres objectius és la representació i la pràctica sobre l'escenari de les nocions apreses durant el curs. És per això que comptem amb la complicitat de diferents sales teatrals a la ciutat, a banda del nostre propi espai, on poder dur a terme diferents actuacions en diferents formats al llarg del curs.

Finalment, una línia de workshops per a professionals, amb professors com Andrés Corchero i Sol Picó, i diferents cicles de tallers especialitzats, acaben de completar la nostra oferta formativa.

Tots els nostres cursos s’imparteixen al nostre nou espai especialment dissenyat per a la pràctica de les arts escèniques, a Santa Coloma de Gramenet. 

19575106_1938897116377210_18409286960967