top of page
gemma.jpg

Professora de Mix Teatral, Teatre Jove i Teatre II.

Gemma Brió

Llicenciada en art dramàtic per l’Institut del teatre, ha participat en obres com El curiós incident del gos a mitjanit de Simon Stephens, dirigida per Julio Manrique. És autora i protagonista de Llibert, dirigida per Norbert Martínez, per la qual va rebre el Premi Crítica Serra d’Or de Teatre 2014 i dos Premi Butaca al Text Teatral i a l’Espectacle de Petit Format.

Corchero.jpg

Professor col·laborador

Andrés Corchero

És ballarí i coreògraf. El 1985 va marxar al Japó per treballar amb els reconeguts mestres de dansa butoh, Min Tanaka i Kazuo Ohno. De 1986 a 1995 és ballarí de la companyia Maijuku, liderada per Min Tanaka. A la seva trajectòria destaquen les col·laboracions amb Feliu Formosa, Agustí Fernández i Joan Saura, Rosa Muñoz, amb qui funda la companyia Raravis, i Oguri, ballarí japonès amb qui col·labora estretament des de 2012.
És professor de l'Institut del Teatre de Barcelona i ha rebut diferents premis, entre els quals destaca el Premi Nacional de Dansa de Catalunya 2003.

Clara moraleda.jpg

Professora de Teatre Musical

Clara Moraleda

La Clara Moraleda va néixer a Barcelona l’any 1994. Des dels quinze anys que rep formació de cant, però no va ser fins als vint que, mentre estudiava a la universitat,  va decidir provar sort a les audicions de «Mar i Cel» l’any 2014. Així va ser com va entrar al món del teatre. Després de l’espectacle de Dagoll Dagom en van venir d’altres com «Fang i Setge», «Scaramouche», «El Llibertí» i «El despertar de la primavera». Paral·lelament, a la plataforma YouTube publica els seus curtmetratges sota el nom de Leopolda Olda.

05092017-_DSC1126.jpg

Professora col·laboradora, coordinació dels Workshops.

Ana Pérez

Llicenciada en Art Dramàtic amb estudis superiors de dansa en la especialitat de pedagogia a l'Institut del Teatre. Coreògrafa a “La Mort d’ Ivan Ilitx “, d’Oriol Broggi, a la Biblioteca de Catalunya. Coreògrafa i assistent de moviment a “Desig sota les oms”, de Joan Ollé, al Teatre Nacional de Catalunya  i directora adjunta de Pornografia, de la compañía Parking Shakespeare, dirigida por Iban Beltrán.

DSC_1070_edited_edited.jpg

Professor de Teatre I, Musical i Companyia Catàstrofe.

Juanjo Marín

Pianista, fotògraf i director d’escena. Ha estat professor a l’Escola Municipal de Música Can Roig i a l’Escola de Música de Gràcia. Director d’escena  d'obres com Canta’m un conte (Teatre Romea), ha escrit i dirigit Lovely Precious Dream (Teatre El Maldà)  i Duel, obra guanyadora del Festival Píndoles. Actualment és el director del centre d'arts escèniques l'Excèntrica.

Aicia Buil_edited.jpg

Professora de teatre i d'aeris

Alicia Buil

Actriu i músic, especialitzada en teatre de carrer, ha format part de diferents produccions teatrals amb companyies com EQM produccions, l'Avalot teatre i Campiquipigui. Actualment està cursant interpretació a l’Institut del Teatre en l’especialitat d'Interpretació Musical. 

Didac Navarro_edited_edited_edited.jpg

Professor d'Esgrima

Dídac Navarro

Esportista d'alt rendiment (AR), ha cursat batxillerat en el centre d'alt rendiment esportiu IES Joaquim Blume, centre reconegut pel Consell Superior d'Esports. 

andreu.jpg

Director de la Companyia Jove de Teatre de l'Excèntrica

Andreu Banús

Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona és membre fundador de l’Excèntrica i director artístic del festival Passatge Insòlit. Com a actor ha treballat en diversos muntatges a la sala Muntaner de Barcelona i al TNC i a la televisió en sèries com Temps de Silenci, El comissari, La Riera, El cor de la ciutat i 300 (sèrie de ficció documental). Té la seva pròpia empresa de creació i distribució d'espectacles (EQM Serveis culturals) i diversos espectacles en gira. 

Rafa Espada_edited.jpg

Professor de Circ

Rafa Espada

Format en interpretació, comèdia, clown i mim amb professionals con Tortella Poltrona, Andrej Leparski i Berty Tovias, entre altres. Ha realitzat cursos i tallers a diverses escoles professionals de Barcelona a més de participar en diferents companyies com actor y clown.

És actor i coodirector de la Cia. El negro y el flaco.

Xuel_Díaz_edited_edited.jpg

Professora de Cant i Tècnica vocal

Xuel Díaz

Llicenciada en Teatre musical a l'Institut del Teatre. Ha rebut formació de cant des del 2008 amb Ira Prat i amb Susana Domènech. Premi a millor Actriu a la Mostra de Teatre de Barcelona pel musical La Dama de Xavi Morató. Actriu de diverses obres teatrals i musicals és professora de teatre i cant a diferents escoles i casals dedicats a les arts escèniques.

DSC_0332.jpg

Professor col·laborador

David Anguera

Actor i music,  llicenciat en teatre de text a l'Institut del Teatre, ha estat present a totes les produccions de l'Excèntrica i ha dirigit diferents grups d'alumnes. L'hem pogut veure a l'èxit del Teatre Nacional, Els jocs florals de Canprosa. Actualment, és un dels protagonistes de la produccó de l'obra de Shakespeare Afanys d'amor perduts, també al Teatre Nacional.  

bottom of page