gemma.jpg

Llicenciada en art dramàtic per l’Institut del teatre, ha participat en obres com El curiós incident del gos a mitjanit de Simon Stephens, dirigida per Julio Manrique. És autora i protagonista de Llibert, dirigida per Norbert Martínez, per la qual va rebre el Premi Crítica Serra d’Or de Teatre 2014 i dos Premi Butaca al Text Teatral i a l’Espectacle de Petit Format.

Professora de Mix Teatral, Teatre Jove i Teatre II.

Gemma Brió

Corchero.jpg

És ballarí i coreògraf. El 1985 va marxar al Japó per treballar amb els reconeguts mestres de dansa butoh, Min Tanaka i Kazuo Ohno. De 1986 a 1995 és ballarí de la companyia Maijuku, liderada per Min Tanaka. A la seva trajectòria destaquen les col·laboracions amb Feliu Formosa, Agustí Fernández i Joan Saura, Rosa Muñoz, amb qui funda la companyia Raravis, i Oguri, ballarí japonès amb qui col·labora estretament des de 2012.
És professor de l'Institut del Teatre de Barcelona i ha rebut diferents premis, entre els quals destaca el Premi Nacional de Dansa de Catalunya 2003.

Professor col·laborador

Andrés Corchero

Clara moraleda.jpg

La Clara Moraleda va néixer a Barcelona l’any 1994. Des dels quinze anys que rep formació de cant, però no va ser fins als vint que, mentre estudiava a la universitat,  va decidir provar sort a les audicions de «Mar i Cel» l’any 2014. Així va ser com va entrar al món del teatre. Després de l’espectacle de Dagoll Dagom en van venir d’altres com «Fang i Setge», «Scaramouche», «El Llibertí» i «El despertar de la primavera». Paral·lelament, a la plataforma YouTube publica els seus curtmetratges sota el nom de Leopolda Olda.

Professora de Teatre Musical

Clara Moraleda

05092017-_DSC1126.jpg

Llicenciada en Art Dramàtic amb estudis superiors de dansa en la especialitat de pedagogia a l'Institut del Teatre. Coreògrafa a “La Mort d’ Ivan Ilitx “, d’Oriol Broggi, a la Biblioteca de Catalunya. Coreògrafa i assistent de moviment a “Desig sota les oms”, de Joan Ollé, al Teatre Nacional de Catalunya  i directora adjunta de Pornografia, de la compañía Parking Shakespeare, dirigida por Iban Beltrán.

Professora de Teatre Adults I, coordinació dels Workshops.

Ana Pérez

andreu.jpg

Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona és membre fundador de l’Excèntrica i director artístic del festival Passatge Insòlit. Com a actor ha treballat en diversos muntatges a la sala Muntaner de Barcelona i al TNC i a la televisió en sèries com Temps de Silenci, El comissari, La Riera, El cor de la ciutat i 300 (sèrie de ficció documental). Té la seva pròpia empresa de creació i distribució d'espectacles (EQM Serveis culturals) i diversos espectacles en gira. 

Director de la Companyia Jove de Teatre de l'Excèntrica

Andreu Banús

Rafa Espada_edited.jpg

Format en interpretació, comèdia, clown i mim amb professionals con Tortella Poltrona, Andrej Leparski i Berty Tovias, entre altres. Ha realitzat cursos i tallers a diverses escoles professionals de Barcelona a més de participar en diferents companyies com actor y clown.

És actor i coodirector de la Cia. El negro y el flaco.

Professor de Circ

Rafa Espada

Xuel_Díaz_edited_edited.jpg

Llicenciada en Teatre musical a l'Institut del Teatre. Ha rebut formació de cant des del 2008 amb Ira Prat i amb Susana Domènech. Premi a millor Actriu a la Mostra de Teatre de Barcelona pel musical La Dama de Xavi Morató. Actriu de diverses obres teatrals i musicals és professora de teatre i cant a diferents escoles i casals dedicats a les arts escèniques.

Professora de Cant i Tècnica vocal

Xuel Díaz

DSC_1070_edited_edited.jpg

Pianista, fotògraf i director d’escena. Ha estat professor a l’Escola Municipal de Música Can Roig i a l’Escola de Música de Gràcia. Director d’escena  d'obres com Canta’m un conte (Teatre Romea), ha escrit i dirigit Lovely Precious Dream (Teatre El Maldà)  i Duel, obra guanyadora del Festival Píndoles. Actualment és el director del centre d'arts escèniques l'Excèntrica.

Professor de Teatre I, Musical i Companyia Catàstrofe.

Juanjo Marín

Aicia Buil_edited.jpg

Actriu i músic, especialitzada en teatre de carrer, ha format part de diferents produccions teatrals amb companyies com EQM produccions, l'Avalot teatre i Campiquipigui. Actualment està cursant interpretació a l’Institut del Teatre en l’especialitat d'Interpretació Musical. 

Professora de teatre i d'aeris

Alicia Buil

Didac Navarro_edited_edited_edited.jpg

Esportista d'alt rendiment (AR), ha cursat batxillerat en el centre d'alt rendiment esportiu IES Joaquim Blume, centre reconegut pel Consell Superior d'Esports. 

Professor d'Esgrima

Dídac Navarro

IMG_4044-2_edited.jpg

Llicenciada en Dansa Contemporànea per l’Institut del Teatre. Formada a l'escola de circ Rogelio Rivel i l’Ateneu Popular de Nou Barris. Ballarina, coreògrafa i artista de circ en multitud espectacles. És també formadora en iniciació a l’acrobàcia i tècniques aèries en diferents espais.

Professora de Trapezi

Mónica Alsina

andrea_edited.jpg

Animadora sociocultural, artista de circ, trombonista, i formadora de circ social. Ha viatjat per diferents països i ciutats a través de la xarxa EYCO, i de la FEECSE. En l'actualitat treballa com a formadora a Circ Menut i a l'Associació Cultural Esplai de Circ a Arenys de Munt (Catalunya) i com a artista a les companyies Masnou Orleans Jazz Band i ZeroCirc.

Professora de Circ 

Andrea Martínez

Lucía_Toba_edited.jpg

Graduada en Formació i Dansa Contemporània a l'Escuela de Danza y Multimedia, s'ha format també en Biomecánica del moviment, teatre-dansa i composició coreogràfica amb Moreno Bernardi, de qui ha estat assistent a diverses produccions.

Professora de Dansa Contemporània

Lucía Toba

DSC_0332.jpg

Actor i music,  llicenciat en teatre de text a l'Institut del Teatre, ha estat present a totes les produccions de l'Excèntrica i ha dirigit diferents grups d'alumnes. L'hem pogut veure a l'èxit del Teatre Nacional, Els jocs florals de Canprosa. Actualment, és un dels protagonistes de la produccó de l'obra de Shakespeare Afanys d'amor perduts, també al Teatre Nacional.  

Professor col·laborador

David Anguera

image2.jpeg

Es forma a l'Institut del Teatre de Barcelona i altres escoles com el Col·legi de Teatre de Barcelona. Participa en diferents produccions teatrals com l'òpera "Der Kaiser Von Atlantis al Teatre Principal de Zaragoza, "La Paradoxa de Protàgores" a l'Àtic 22 (Teatre Tantarantana), "Castle School" al Teatre Victòria, "La Flauta Màgica" i l'adaptació del conte Peter Pan a L'Eixample Teatre. En cinema treballa per diferents escoles i produccions de Bande à Part i ESCAC films, la sèrie "Oh MY Goig" de Betevé i també en altres produccions com "Progo" d'Ivan Valencia i "Confort TV" del mateix director; també protagonitza el llargmetratge "Sweet Lollipop" de Ferran P. Montanya.

Professor de Teatre

​Íker Montero

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • White Instagram Icon
  • White Vimeo Icon

Avinguda Pallaresa, 101-103 08924 Santa Coloma de Gramenet | Barcelona

​93 385 96 18 

info@lexcentrica.org

© 2018 by L'Excèntrica